Genomineerden

Berrybrothers, Kwekerij Moors, Markusse, Van Ooijen’s Hoveniers en Slijkerman Kalanchoë  zijn genomineerd voor de Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs 2022/2023! Stigas reikt deze prijs dit jaar voor de negende keer uit.

Berrybrothers

Berrybrothers is een zachtfruitbedrijf van en door broers. De familie Van Zuilen teelt rode/blauwe/witte/zwarte bessen, bramen en frambozen op twee locaties. Inmiddels staat alweer ruim tien jaar de tweede generatie broers aan het roer. Sterk in: lerend organiseren, elke contracttype even belangrijk, persoonlijke aandacht.

489 stemmen

Markusse BV

Met ons team van vakmensen kunnen we iedere klus aan. We zijn werkzaam in het agrarisch loonwerk, grond-, weg-, en waterbouw en de bosbouw. Onze klanten bestaan voornamelijk uit aannemers, overheidsinstellingen en agrariërs. Sterk in: zelforganiserend werken, aandacht voor fysieke belasting, teamwork.

1042 stemmen

Kwekerij Moors

Wij combineren de waarden van een familiebedrijf met innovativiteit, verantwoordelijkheid en professionaliteit. Onze paprikakwekerij is modern door de vele vormen van automatisering. Sterk in: aantrekkelijk werk voor ieder contracttype, lerend organiseren, aandacht voor het individu.

873 stemmen

Van Ooijen’s Hoveniers

Specialist in het ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen. Wij beschikken over een enthousiast team van vakbekwame hoveniers. Met creativiteit, liefde voor het vak en de vereiste kennis en vaardigheden. Sterk in: zelforganiserend werken, stimuleren persoonlijke ontwikkeling, aandacht voor senioren.

618 stemmen

SlijkermanKalanchoë

SlijkermanKalanchoë veredelt, vermeerdert en produceert de allermooiste Kalanchoë. De beste planteigenschappen worden gecombineerd in nieuwe variëteiten, om op deze manier een hoogwaardig product te leveren. Sterk in: taakroulatie, gezondheids- en vitaliteitstraining, aandacht voor ‘de totale mens’.

1560 stemmen